Menüü

SKU: g40074

USB Solar Charger Paneel, 6V 5W Kaasaskantav Polükristalset DIY Päikeseenergia Aku Generaator Power Bank Telkimine Mobiilne Telefon

Reiting 0 Välja 5

Laos

Erihind €4.09

Tavahind: €7.30

Värvid
Kirjeldus

Toote Kirjeldus

Palun lubage 1-2cm mõõtmise hälve on tingitud käsitsi mõõtmine.

Päikese tänava valgustus

1. Väike ja Kerge: kaasaskantav päikese laadija on väike ja kerge piisavalt, et sobituda iga matka seljakott, matka seljakott või hädaolukorra kott.

Nimi: 6V 5W päikesepaneel laadija

Väljund: USB2.0 liides

Tänu eri jälgida ja valguse mõju, tegelik värv punkt võib olla veidi erinev värv näitas pilte.Aitäh!

1 x Solar Charger

Väljas päikese reklaam

Application: Sobib igasuguste madala võimsusega elektri-seadmete, vilkurid, reklaami tuled, valgusfoorid, leibkonna valgustus, elektrilised ventilaatorid, nagu päikese-vesi pumbad, päikese tänava tuled, väike päikeseenergia süsteemid

Kirjeldus:

[relateproductdetail/]

Töö pinge: 6V

Väike-Home Valgustus Süsteem

Märkus:

4. Lai Ühilduvus: võite kasutada seda päikese laadija mis tahes 5V elektrooniliste seadmete, näiteks akud, mobiiltelefonide, tahvelarvutite, vilkurid, jne., või 3.7 V akut.

Kasutusalad: kasutatakse otsese maksustamise tavalised mobiiltelefonid, mobiilne toiteplokid, MP3 -, MP4-ja muude digitaalsete toodete

Päikese Aia Valgustus

USB Solar Panel 6V 5W Väljas Kantavate Päikese Laadija Rakkude Power Bank Telkimine päästevarustus, 165x135mm Mobiiltelefoni/3-5V Aku Laadimine

5. Kõrge Vastupidavus: monokristallilised räni ja epoksüvaik pinna katmine tagab pikaajalise vastupidavuse, võimaldab teil DIY ja kinnitage see fikseeritud asendis.

6. Eriti sobiv hädaolukordade jaoks.Kui te töötate või reisivad valdkonnas, või tekib voolukatkestus, päikese laadija aitab teil palju, hoides oma mobiiltelefoni töötamise ajal ja igal pool, ja on võimalik kursis hoida teised mis tahes ajal.

Töö vool: 0-580ma

Kaal: 105 grammi

2. Tõhus ja stabiilne USB liidese: laadimise kasutegur kuni 2,5 V/500mA, sisseehitatud pinge regulaator, automaatsed praegune kohanemise ja automaatse taaskäivituse funktsioon, ei ole vaja uuesti, kui see on hägune või pilves.

Kohandada tutvustus:

Funktsioon:

3. Kõrge energia muundamise: suurima efektiivsusega monokristallilised räni päikesepaneel tagab kõrge energia muundamise kõrgem kui 19.5%.

Suurus: umbes 165*135*2mm/6.50*5.31*0.08 tolline

.


Sildid: usb solar charger paneel, 5v päikesepaneel, petg monokristallilised päikesepaneelid paneel, päikesepaneel usb, päikesepaneel väljas, Päikesepaneel .

Tehnilised Andmed

Tööpinge 6V
Nominaalne Võimsus /
Mudeli Number USB
Maks. Võimsus 5W
nimi 6V 5W päikesepaneel laadija
Brändi Nimi ALLOYSEED
Kaal 105 grams
Väljund USB2.0 liides
Palju Paneelid 1
Päritolu Mandri-Hiina
Kokkupandav Päikesepaneel No
Elementide arv /
Suurus 16.5x13.5x0.2, about 165*135*2mm/6.50*5.31*0.08 inch
Materjal Monokristallilised Räni
Tüüp Päikesepaneel
Töötab praegu 0-580mA
Painduv Päikesepaneel No
Sertifitseerimine Puudub

Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Kohustuslikud väljad on märgitud * *

1 2 3 4 5

Sarnased Tooted