Menüü

SKU: g3186

Mini Anal Plug Jelly Sugu Mänguasjad Butt Plug Algaja Tõeline Naha Tunne Saba Treener Naistele/Mees Anal Dildo SHAKI Täiskasvanute Sex Shop

Reiting 5 Välja 5

Laos

Erihind €4.27

Värvid
Kirjeldus

Toote Kirjeldus

Palun Tellida meie poest!!

Kõik tooted on 100% bränd uus, toimiv ja kontrollitakse hoolikalt enne saatmist läbi.Kõik tooted on valmistatud Meditsiinilise klassi materjali, 100% ohutus, ohutu keha (See on normaalne, et tunned kerget lõhna, kui esimene lahti, sest toode oli suletud pakendis kuud.Palun puhastage see ja kuiv, see loomulikult, lõhn kaob varsti.)

Umbes Saadetis

1.100% TPE 2.Värv: Lilla, roosa 3.Toote suurus: L32*D77mm 4.Net kaal:14 g 6.Diskreetne pakend,toote pakk musta kilekotti ilma seksi sõnadega,me kaitsta teie privaatsust. 7.Veekindel:100%veekindel 8.Pakend:Diskreetne pakend. 9.Lihtne puhastada:Pärast kasutamist Sooja veega ja seebiga saab puhastada,pannes erilist puhastusvahendi ja desinfektsioonivahend.

Me saadame välja, et hiljemalt 5 tööpäeva jooksul.Tarneaeg varieerub vastavalt erinevate riikide ja mõjutavad ilm, riigipühadel ja nii edasi.Kui tellimuse dosen ei recevie aastal kuulutada aega, palun võtke meiega ühendust.Mida teha, kui vastama toote probleem Palun kasutage toodet vastavalt toote kasutusjuhendit esiteks, kui sa ikka ei saa seda kasutada, siis palun võta ühendust klienditeenindusega aeg, siis ärge avage vaidluse juures on, me usume, communiocation on palju parem kui vaidlus.

Kui on muid probleeme , Klõpsake nuppu Help:

Umbes Tööaeg

Märkus:

SUURUS

Funktsioon/Efektiivsuse

Kohta Tagasisidet

Pakett sisaldab:

Me eeldame, et kliendid on meie sõbrad.Loodame, et saab osta meilt rohkem õnne ja vähem muretseda.teie toetus on meile väga oluline, Palun ärge unustage, et jätke meid 5-Tärni tagasisidet.

1.Palun lubage 1-3mm vea tõttu käsitsi mõõtmine.pls veenduge, et te ei pahanda, enne kui saate teha pakkumise. 2.Erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.

Umbes Pakett

Umbes Garantii

1 X Anal Pistik

Toote Kirjeldus

https://helppage.Grafis.ee/buyercenter/index.htm#centerhttps://helppage.Grafis.ee/buyercenter/index.htm#cente

Täies ulatuses tagasi, kui üksus ei vasta kirjeldusele või on defektne.

Toote Info

Selleks, et kaitsta oma eraelu puutumatust, me garanteerime, et saada oma toodete ohutuks.Toode on pakitud turvapadjaga/kollane mull plastikust ümbrikus, et vältida kahju transportimise ajal.

Me korrapäratult anda välja mõned Kupongid!!Meie fännid " toetada!Summa kupong on kindel!!(2$-10$ Nr läve) Rohkem Üksikasju, palun kontrollige "Sööt" !!

1.Uus stiil ja kõrge kvaliteediga 2.Sõbralik suurus bead ' i abil lihtsam sisestamine 3.Aitab tõhustada orgasmi, kui eemaldada jooksul haripunkti 4.Suurusega algajatele

Kuna aega vahe, seal on delay side, kuid sõnumid on vastuse ühe tööpäeva jooksul.palun ole kannatlik.

.


Sildid: enima butt plug, plug anale diament, naine sexyshop, suurus gode, gewiss pistik, gold anal, anal kork täidetud saba, dild dildos, butt plug kutsikas saba, prada dildo .

Tehnilised Andmed

Seksuaalse Alatooniga No
Päritolu Mandri-Hiina
Toote Tüüp Anal Sex Mänguasjad
Brändi Nimi SHAKI
Suurus 32*77mm
Materjal Kummist
Mudeli Number SK-19120301
Rõve Pilt No

Arvustused

  1. Reiting 5 Välja 5

    Anonymous 2022-08-27

    Top algajale oes.

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Kohustuslikud väljad on märgitud * *

1 2 3 4 5

Sarnased Tooted