Menüü

SKU: g30234

8.5/10/12 -Tolline LCD joonestuslaud Laste Mänguasjad, Joonistus Vahendid Magic Tahvli Elektrooniline Käsikiri Juhatuse Graffiti Juhatus

Reiting 0 Välja 5

Laos

Erihind €7.28

Tavahind: €12.14

Värvid
Kirjeldus

Toote Kirjeldus

[TÄHELEPANU]: Seal võib olla mõningaid marga LCD-ekraani tõttu pikamaa transportimisel.See on normaalne, lihtsalt vajutage nupule kustuta, et kustutada.

[MULTIPLE-EESMÄRK ]: selle LCD kirjalikult tablett, mida saab kasutada nagu joonistus, nõukogu, graphic tablet, ja doodle juhatuse inspireerida ja vallandada oma loomingulisust, muuta oma elu värvikamaks.

[LOCK FUNKTSIOON]: Kirjalikult tablett on luku funktsioon, mida saab kenasti vältida mis tahes õnnetust kustutamise joonistus või oma suuri ideid, teil on vaja ainult sisse lülitada Lock klahv, seejärel hoida seda järgmine kord kasutada.

[Suurepärase disaini] Kerge ja õhuke välimus, ja ainult 0,6 cm paks, mugavam reisida.Eriline disain annab kid tõeline touch, nagu maal paberil.Kasutada mündi cell aku asendada, kui on ammendatud.

[VÄRVIKAS DRAWING TABLET] Värvikas insulti soodustav stimuleerida oma loovust, kujutlusvõimet.Võite vabalt vabastada oma loomulikke instinkte nautida maali, count numbrid, õigekirja sõnad, kritseldus igal ajal ja kohas, ilma enam ei jama teha kohapeal või seinad

Toote Detailid

.


Sildid: pad, kirjutamine pad, Haridus Mänguasjad, Graafiline Tabletid, valgus padi .

Tehnilised Andmed

Päritolu Mandri-Hiina
Tüüp Joonestuslaud
Soovitan Vanus 0-3 aastat, 3-6y, 6-12y, 14+y
Sugu Unisex
Liigitus Joonestuslaud
Materjal Plast
Plastist Tüüp ABS
Sertifitseerimine CE

Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Kohustuslikud väljad on märgitud * *

1 2 3 4 5

Sarnased Tooted