Menüü

SKU: g2085

Mood Võltsitud Raamat Kaasaegne elutoa Kaunistamiseks diivanilaud Simulatsiooni Raamatute Kaunistamiseks, Luksus Võltsitud Raamatuid Koju

Reiting 5.00 Välja 5

Laos

Erihind €3.81

Tavahind: €7.77

Värvid
Kirjeldus

Toote Kirjeldus

1. Ülaltoodud andmed on käsitsi mõõdetud, ja viga on 1-3 cm on lubatud. 2. Erinevad näidikud ja tuled, võib esineda vigu värvid.Palun vaadake tegelikke objekte.

Kui te ei murra, palun võtke ühendust klienditeenindusega konsulteerida kokkuklapitavad meetod.

Mood Simulatsiooni Dekoratiivsed Raamatuid --- dekoratiivsed mõju on parem, kui päris raamat, ei ole lihtne murda, kaal on kerge.Nad võivad aktsent koju või kontorisse õigus dcor; sobib lisada dekoratiivsed puudutage ühegi tuba decor.Peen välimus saab kasutada riiuli kaunistamiseks, fotograafia, pildistamine rekvisiidid, ja see on täis kunsti atmosfääri.See imitatsioon raamat on ideaalne lisades hubane tunne ja tuues maamees võlu koju.Need broneerida kaunistused on ilus kohta, raamaturiiul, diivanilaud, mantlit, kandik, korv, öö seisab, entryways jne.Võimalused on lõputud!

2. Openable, see stiil on taskukohane, saab kasutada kaunistamiseks või ladustamise, kaks eesmärki, praeguse avatud stiil on väga populaarne.

Märkused:

Kui teil on mingeid probleeme, siis palun võtke meiega ühendust, me teeme oma parima, et teid aidata !Palun ärge avage vaidluste ja annavad halb kommentaar,tänan teid väga!

1. Unopenable, see stiil on madala hinnaga, aga saab kasutada ainult dekoratiivne kasutada, ei ladustamise raamat kasti.

See toode on dekoratiivsed raamat, dekoratiivsed raamat kasti, mitte reaalne raamat, palun olge ettevaatlik, kui te võtate seda.

Valida, mis sulle meeldib ja lisada ostukorvi, et tellida~

Kotid ja kastid on veetud korter ja tuleb voltida ja kokku pannud endale.

Seal on kahe stiilid link:

.


Sildid: elutuba teenetemärgi kohvi, võltsitud raamatute kaunistamiseks, kodu kaunistamise tarvikud, fakebook, Põhjamaade, võltsitud raamat ladustamise kasti .

Tehnilised Andmed

Päritolu Mandri-Hiina
Materjal raamat
Stiil Modern Stiil

Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Kohustuslikud väljad on märgitud * *

1 2 3 4 5

Sarnased Tooted