Menüü

SKU: g1987

Lotus Dragon Tagasivoolu Viiruk Juga Viiruk Põleti Kingitus Kodus ja Kontoris

Reiting 0 Välja 5

Laos

Erihind €24.43

Tavahind: €40.71

Värvid
Kirjeldus

Toote Kirjeldus

• Ideaalne olema paigutatud mis tahes elu-või tööruumid

• Luksuslik ja Ainulaadne Kingitus - Väljendada oma armastust ja tähelepanelikkus see peen mystic blue tagasivoolu viiruk omaniku juures iga kord, et oma pere, sõprade ja lähedastega.See on ka suurepärane teenetemärgi töö, oma kodus.

Omadused

• Peen Viimistletud - Käsitöö Suitsu Purskkaev Koonus Viiruk Põleti Seisma sobib kõige paremini kasutamiseks koos tagasivoolu viiruk käbid & viiruk pulgad, teie elutuba, Köök, Magamistuba, Spa & Office.Ruumi ilma otsese tuul puhub.

• Täielikult käsitööna alates keraamika

Ligunema oma õhu elujõudu looduse ja suurendada oma heaolu koos käsitööna Tulekahju Draakon Aromaatsed Juga.Suitsune juga hajus lõhn, mis saab hajutada negatiivse energia, puhastab õhku ja annab teile vabastamisega igapäevase stressi.

• Sisaldab 20X tasuta viiruk koonused (assortii aroomi) - kasutada meie koonus viiruk meie viiruk juga ornament teeb suitsu cascade tagasivoolu, luues salapärane ja ravi juga suitsu mõju.Meie viiruk käbid tulevad 20 tk erineva aromaatne lõhn, mis on valmistatud looduslikke koostisosi, et muuta oma kogemust rahulik & ravi.Viiruk käbid kirjuta umbes 10-15min⏱.

• Funktsioonid - Meie keraamiline tagasivoolu viiruk põleti on elegantselt projekteeritud ja kaunilt meisterdatud kogumine, mis pakub sulle Zen, rahulik ja lõõgastav aroomiteraapia kogemus.Võite kerge meie vastupidine viiruk põleti teie Kodu, Kontor, elutuba, Tee House, Joogat, Meditatsiooni, Tempel jne.

• 100% Orgaaniline & Tõeline Lõhn - Meie Vanilla Tagasivoolu Viiruk Koonused on valmistatud orgaanilisest Sandlipuu & Seeder keskseks, veelgi segatud TÕELINE Kõik-Looduslik Vanill Vaigud ja Eeterlikud Õlid.Üheskoos oleme loonud ainulaadse Aroomi, mille mystic alla voolab jõgi udu mõju kestab 8-10 minutit ja lõhn jätkab jõlkuma ümber!

• Aroomiteraapia - Põletamine Vanill, Viiruk puhastab õhku & stimuleerib õnne.See aitab saavutada täiustatud alfa riigi Meditatsiooni ajal.Kuigi mesmerizing purskkaev toimega aitab lõõgastuda oma keha ja rahulik meel, mis on suurepärane igasuguseid Jooga tavasid.

• Kasu - Valgustus kuni tagasivoolu viiruk koonused aitab lõõgastuda, vähendada ärevust, parandab meeleolu ja tankimise vaimu.See aitab ka säilitada meeldiv keha ja vaimu, parandada töö efektiivsust.

.


Sildid: purskkaevu juga, lõhn suitsutusastia keraamika, led viiruk põleti, burner, kodu lõhn .

Tehnilised Andmed

Päritolu Mandri-Hiina
Tüüp Viiruk Põleti
Materjal Keraamika

Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Kohustuslikud väljad on märgitud * *

1 2 3 4 5

Sarnased Tooted