Menüü

SKU: g9713

30Pcs Punch Nõela Tikandid Komplektid Vaipa Lõng Punch Nõela Tikandid Riie Hoop Rõngas Nõela Threader DIY Õmblemine Õmblemine

Reiting 3 Välja 5

Laos

Erihind €13.50

Tavahind: €19.02

Värvid
Kirjeldus

Toote Kirjeldus

Lai Valik Rakendusi: tikandid tööriistade komplekt sobib kohaldamisel in sewing töö, riided dekoratsioonid, DIY tikandid, rist-õmblemine, kardin, rahakotid, rätikud, laudlinade, tikand käsitöö, padja katted, tekid ja muud esemed, hea tarvikute tulvil teie vaba aega ja nautida lõbus kodus, kontoris, klassis ja teistes kohtades.

Kvaliteetne Materjal: kaks tikandid nõelad on valmistatud kvaliteetsest ABS-plastist ja loomulik logi materjal eraldi.Nõel torustik on vasest materjal, mis on püsiv ja ei ole kerge rooste.Käepide on laineline, ergonoomiliselt kujundatud, mugav hoida ja mitte lihtne kukkuda, lihtne manipuleerida, see on tõesti sobib mistõttu laigud või väike üksikasjalikud töötab.

Lihtne Kasutada: See on vahend, komplekt algajatele, lihtsalt kinnitada, tikandid riie kindlalt plastikust hoop, siis kasutage threader kinnitada ülaosas pliiats, tõmba lõng läbi pinhole, tõmmake pinhole, võtke lõng silk-threading seade, jättes piisavalt lõnga.Saate ülevaate disaini sulle meeldib tikandid lapiga ja pliiatsi siis kasutage tikandid pen täita tikandid projekti järgi.

Reguleeritav Magic Tikandid Punch Pen: Sinine plastikust käepide punch sõrmed on neli teenindusaega ja väike pott käepidet saab pöörata ja jooksnud erinevatesse pesadesse kui vaja, et saada punch viigud erinevad suurused (A-50mm, B-40mm, C-30mm, D-20mm).Saate reguleerida positsiooni vastavalt vajadusele, nii nagu tikkima erinevaid õmble töö, rahuldada oma nõudlust.

Punch Needle Tikandid Komplektid: Tikand komplektid on varustatud 1tk reguleeritav plastikust mulgustus-nõela, 1tk puidust tikandid mulgustamiseks vardale, 2 tk vardale threaders, 2tk looduslik 11 11-tolline tikandid riie, 9pcs suur-silma tömbi otsaga nõelad, 1tk lõng, käärid, 2tk Pikk traat lõng, 2tk 6 tolli ja 4 tolline bambusest ringi ristpistes hoop rõngas ja 10tk juhuslik värvi plastikust kontakte.Kohaldatakse mis tahes kaunistatud, teksti -, tekstiil -, kanga -, lille plaaster või muud DIY töö.

30Pcs Punch Nõela Tikandid Komplektid Vaipa Lõng Punch Nõela Tikandid Riie Hoop Rõngas Nõela Threader DIY Õmblemine Õmblemine

.


Sildid: riigi ristpistes, jaguar spray gun, kuidas kanda töö sobiks jakid, honkon õmblusmasin, osu pool tarvikud, biotouch merlin nõela, määratlemata püksid, vfemage tikandid, konnad rõngad, iolite threader kõrvarõngad .

Tehnilised Andmed

Materjal Plast
Päritolu Mandri-Hiina
Tüüp Tööriista komplekti, Tikandid Pliiatsid
Kasutamine õmblemine, Tikandid, Kudumine, Ristpistes
Mudeli Number A892
Värv Juhuslik
Brändi Nimi JAY KODU
Pakett 30pcs
Suurus As picture
Toode Punch Needle Tikandid Komplektid

Arvustused

  1. Reiting 3 Välja 5

    Anonymous 2022-10-06

    Otsa üks nõelad tuli volditud☹️ Ja oli üks, kes tahtsid kõige rohkem. Kas oleks võimalik midagi teha? Ülejäänud kõik on väga hästi, rahul, et minu.

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Kohustuslikud väljad on märgitud * *

1 2 3 4 5

Sarnased Tooted