Menüü

SKU: g6691

5D DIY täis square diamond maali "karu" loom, teemant tikandid ristpistes kit mosaiik pilt rhinestone teenetemärgi kingitus

Reiting 5.00 Välja 5

Laos

Erihind €4.55

Tavahind: €7.58

Värvid
Kirjeldus

Toote Kirjeldus

Müük teenindus

Sest keskenduda, nii professionaalne.Meil on kõige advanced design-tehnoloogia, selged sümbolid ja täiuslik disain, ja pöörama rohkem tähelepanu shopping kogemus igale kliendile.Kui sa leiad kvaliteedi probleeme, palun võtke meiega ühendust aega.Annab rahuldavaid tulemusi.

2. Seoses kromaatilise aberratsiooni ja suurus lõikamine, tootmise, kromaatilise aberratsiooni on põhjustatud jälgida, ilm, valgusest ja muudest teguritest.Värv pildist eri monitoridel on erinev, kuid see ei mõjuta välimus pildil.Palun mõista, see pilt.

5. Ettevõtete koostöö, palun võtke ühendust klienditeenindusega.

3. Umbes teemant täiendada teenust, oleme 20-30% rohkem teemandid igas pakendis.Meil on hea kvaliteedi kontroll.Kui leiate, et seal ei ole piisavalt teemandid, saadame teile esimene saadetis tasuta.Järgnevate shipping, peate maksma merevedude kulusid.

4. Meie eelis, tehase otsene müük (3000 tükki sunrise), kõige advanced design, tehnoloogia ja tootmise tehnoloogia, seadmete (kõik valige keskkonnasõbralik tarbekaubad).

SAGLY diamond maali

1. Seoses klienditeeninduse Kallid ostjad, kui teil on küsimusi, palun võtke meiega ühendust.Me vastame 24 tunni jooksul.Kui te ei ole rahul meie tooted ja teenused, palun võtke meiega ühendust enne lahkumist negatiivset tagasisidet, ja siis me püüame oma parima, et lahendada probleem, ja et sa rahul.

.


Sildid: eden kunsti teemant, diamont maali kit religiosa, homfun diament maali, 5d diamond maali teekannud, bribador naiste komplekt, lapine diamond maali, ristpistes komplektid trükitud lehm, f dimond ringi, määratlemata püksid, daimond maali faerie .

Tehnilised Andmed

Muster Tüüp Loomade
Tüüp Hulgimüük Jah(>50 Tk)
Vorm Üksik
diamond tüüp 5D
Stiil Pastoraalne Stiil
Kleepides Ala Täielik
Raam No
Lõuend Pakkimise Meetod Rullitud
Komplekt Tüüp Jah
Materjal vaik
Värvide arv 30-45
Kasutamine Kodu kaunistamine; kingitused; pulm teenetemärgi; Diy on hobi
Väline Pakend Värviline Karp
Teemant Täielik Square Drill447colors
Teemant Kuju Ruut
eelis Dropshipping ; Tasuta Kohaletoimetamine; Factory Outlet
Technics Kõrge Kvaliteediga Printimine Masin
Päritolu Mandri-Hiina
Brändi Nimi SAGLY

Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Kohustuslikud väljad on märgitud * *

1 2 3 4 5

Sarnased Tooted