Menüü

SKU: g4983

H&D 3D Tähtkuju 60mm kristallkuul Kera Figuriin Fengshui Tervendav Käsitöö Decor Kiip-Kroomitud Õitsemise Seista (Gemini)

Reiting 0 Välja 5

Laos

Erihind €17.08

Tavahind: €19.19

Värvid
Kirjeldus

Toote Kirjeldus

Toote Nimetus:H&D 3D Tähtkuju 60mm kristallkuul Kera Figuriin Fengshui Tervendav Käsitöö Decor Kiip-Kroomitud Õitsemise Seista (Gemini)

♊Materjal:See kristall pall on käsitöö, poleeritud, ja kontrollida, et tagada kõrgeima K9 kvaliteedi ja ergas.Iga palli on uuritud selgus, et selge kristall hämmastav jõud.

♊Peen Decor :Fengshui Crystal Ball-Kirjapressist,ideaalne Kodu Kaunistamiseks,Weding Kasuks,lisab puudutus elegants teile tuba,Vastavalt feng shui veendumuste, selge kristall pallid on meelitada ligi positiivset energiat tuba.

♊Kingitus Valik:Crystal palli hästi pakitud muuta see väga lahe kingitus oma pere, sõbrad,üks, kes usuvad, tähtkuju ,ja Sünnipäeva kingitus,Weding Kasuks, Jõulud Kingitus.

♊Palli Suurus: Seal kristallkuul kaksikud kuju kujuga suurus:2.2 (5.8 cm),nw:325g,unikaalse kiip-kroomitud õitsemise seista vastupidav ekraan ja tuleb pruuni sandbag.

♊Kuju:crystal ball kasutada täiustatud 3D Sisemine lasergraveerimine tehnoloogia, teha gemini tundub selge ja stereoskoopiline.Saate nautida kaksikud alates constellation.

1.me laev maailmas,me laeva kaudu välja HIINA POST/DHL/EMS/UPS/FEDEX/TNT...... 2.Me püüame oma parima, et pakkuda teile kõige majandus ja usaldusväärne shipping service, kuid mõned ajad, rahvusvaheline delivedry on väga sõltus kohalikest kommetest ja posti teenust. 3.Kui te ei saa sa päevakorrapunkti ajal, palun võtke meiega ühendust täiendava assitance.Me vastutab kahjude või kahjumi laevandus protsessi,kuid võiks te võtate kõrge kvaliteediga foto ja näita meile. 1.Enamik maksetingimused on lubatud läbi Deponeerimine,SRILL,VIISA,WESTERN UNION,QIWI RAHAKOTT,krediitkaart. 2.Kui te vastate probleeme jooksul makse töötlemise,pls võtke meiega ühendust aitab. 3.Deponeerimine on väga turvaline ja mugav.Tänan teid, et soovime sul on nauditav shopping kogemus. 1.Kui olete rahul meie tooted,pls jätke positiivne tagasiside meile.me andma "5 STAR" tagasiside igale ostjale. 2.pls võtke meiega ühendust enne kui jätate nagetive tagasisidet,me teeme oma parima, et sovle meie probleem.Asutatud aastal 2002, H&D Crystal Co., Ltd on professionaalne tootja kristall käsitöö.Meie ettevõte asub Pujiang,Zhejiang province, Hiina, kuigi väliskaubanduse osakond on Yiwu, pindala on 800 ruutmeetrit.Seal on näidata, tuba 200 ruutmeetrit teie külastavad igal ajal.Tegeleme tootmine, projekteerimine,arendamine ja ekspordi igasuguseid crystal iseloomulik toodete, sealhulgas candleholder seeria, lõhnaõli pudel seriess, foto raami seeria, dinnerware,jne.Välja arvatud arenenud rajatised nagu lõikeseadmed, poleerimis masinad, meil on ka tütarettevõte professionaalne kingituste pakkimine, mis on spetsialiseerunud projekteerimine ja tegemine eri liiki kõrge kvaliteediga kinkekarbis.Me püüame luua toode kõrgeima kvaliteediga standard, ja minna suur pikkuste, et tagada, et teil on uhked, et müü kaupu.Kvaliteet, hea viimistluse ja funktsionaalsus on sõnad, mis kirjeldavad meie tooteid.Tipptasemel klienditeenindus, kiire tarnimine meetodid, rühmatöö, ja hea maine on sõnad, mis kirjeldavad meie firma.Me peamiselt ekspordi toodete Põhja-Ameerikas, Euroopas ja Lõuna-Ameerikas.Meie tooted lähevad väga hästi välismaal.Meil on alati kinni meie missioon, mis on "pakkuda tooteid ja teenuseid, et tagada superior väärtust meie klientidele".

.


Sildid: 3d crystal mütsid, kaelakee valge kera, crystal pearl kook seista, pall objektiivi omanik, crystal toru 100mm, sulam omanik seista, kivi kujukeste loomade, luup fengshui, suur kristall kujukeste, sparkely crystal ball kleit .

Tehnilised Andmed

Kogus 1 arvuti koos metallist alus
Kasutamine Crystal Kirjapressi, kodu kaunistamine
Suurus 60mm
Päritolu Mandri-Hiina
Funktsioon Home Office Tabel Decor
Disain 3D Tähtkuju kristallkuul Kera
Kasutamine. Parim Kingitus Sünnipäevaks, Lapsed, Astronoomia Entusiast
Tasuta Kohaletoimetamine GS2103701
NW 325g
Brändi Nimi Hyaline&Dora
Materjal KRISTALL, Kristallklaas, puidust

Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Kohustuslikud väljad on märgitud * *

1 2 3 4 5

Sarnased Tooted