Menüü

SKU: g1370

Hot Wheels Partei Asjade Võidusõiduauto Õhupallid Teenetemärgi Sünnipäevaks Banner Leek Ruuduline Rassi Koogikarpides Torukübar Pendulums Ballon

Reiting 0 Välja 5

Laos

Erihind €16.92

Tavahind: €28.19

Värvid
Kirjeldus

Toote Kirjeldus

2.Kui teil on mingeid probleeme meie kaubad või teenused,palun võtke meiega ühendust enne seda, kui jätate negatiivse tagasiside.Me teeme oma parima, et lahendada kõik probleemid ja annab teile parim klienditeenindus.

3.Maksame ostjad, kui ostjad tagastab kirjed 15 päeva jooksul ostjaid saamist esemed mis tahes põhjusel.Aga ostjad peaksid kandma tagasi laevandus kauba-ja veenduge, et esemed tagastatakse, on nende algne tingimusi.

4.Kirjed veetakse poolt Grafis.ee Standard Shipping Grafis.ee Premium Shipping,ePacket,jõuda kõige riikide jooksul 15 kuni 35 bussiness päeva.Tarneaeg sõltub sihtkohast ja muude tegurite,see võib aega võtta kuni 60 tööpäeva. 5. Kui valite kättetoimetamise varianti:Hiina Post Tavaline Väike Pakett Plus,see ei anna jälgimine teabega, et välis-segment,kuid ärge muretsege, see ka jõuab teie riigis edukalt.Me ei võta vaidluste nr jälgimise numbri need tellimused. 6.Kui soovite, et saada punkt kiiremini,palun võtke meiega ühendust, et maksta täiendavaid kaubavedu, saame pakkuda teile järgmisi kiirem ja odavam shipping viisil:UPS,DHL,Fedex,TNT,ARAMEX,EMS.Kaudu need viisid, saad punkt jooksul umbes 5-7 tööpäeva

2.Kui sul on veel küsimusi tasumise kohta, võtke meiega ühendust.

Tagasiside 1.Teie rahulolu ja positiivne tagasiside on meile väga oluline.Palun jätke positiivset tagasisidet ja 5 tähte, kui sa oled rahul meie üksused ja teenuseid.

märkus: 1, kuna toode on käsitsi mõõtmine, seal võib olla ka 1-2cm viga, palun mõista. 2, mis on tingitud valguse ja ekraani värv, pildid ja värv võib olla erinev, palun mõista.Toodete hulka kuuluvad:

1.Grafis.ee toetab Viisa,Boleto,MasterCard,Maestro Deebetkaart,Western Union,Webmoney,QIWI ja pangaülekandega pankade vahendusel.

Nagu pildil

Laevandus 1.Saadame elemendil 2-5 päeva pärast süsteem kinnitab ostjad makse.

2.Laevanduse kulud ei sisalda impordimaksud,ostjad vastutavad tolli.

Maksmine:

.


Sildid: auto õhupallid teenetemärgi, Hot Wheels, hot wheels sünnipäeva kook torukübar, hot wheels sünnipäeva, relv nerf, teenetemärkide foolium .

Tehnilised Andmed

Päritolu Mandri-Hiina
Tüüp Hulgimüük NO
Sündmus Pulmad & Kaasamine, Ristimine & Ristimine, St Patricku Päev, Grand Sündmus, Pensionile jäämine, Sugu Avaldada, Sünnipäev, Maja Liigub, Laste Päev, April Fool ' s Day, Tagasi Kooli, Hiina Uus Aasta, Maa Päeva, Isadepäev, Tänuga, Pidu, Jõulud, Sõbrapäev, Pulmad, Halloween, Lihavõtted, Uus Aasta, Lõpetamist, Aastapäev, Emadepäev
Liigitus Ballon
Arv, Tk 1tk
Komplekt Tüüp Jah
Materjal Lateks
Mudeli Number 56
Kuju Stiili PENTAGRAMM, Cartoon Amnimal, Ribad, Sarv, Antiloop Sarv, Jänku Kõrv, Žest, Cartoon Joonis, kroon, NUMBER, HÄRGA SARVEST, Vibu, Kiri, Ovaalne, Ring, Lill, Liblikas, Süda, puu, TAIM

Arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Kohustuslikud väljad on märgitud * *

1 2 3 4 5

Sarnased Tooted